Aktie van de maand Juni: TINTEN al vanaf €125!

In Nieuws by DH Reclame

Aktie van de maand Juni:

TINTEN vanaf € 125 voor alle beschikbare ramen.

Intresse? Voor meer informatie over de prijsindicatie van uw voertuig kunt u contact met ons opnemen via de live chat,email of op ons vaste nummer.

Tevens kunt u foto’s van uw voertuig toevoegen aan de live chat of email zodat wij gelijk kunnen vaststellen wat het ongeveer kan kosten.

Wat zijn de voordelen van uw autoramen laten tinten?

1. UV straling wordt tot wel 99% verminderd.

De autofolie blokkeert een grote hoeveelheid van UV straling wat het veel prettiger in uw voertuig maakt. Zo kunt u minder snel verbranden of gehinderd worden door de felle zon.

2. De beperking van inkijk van buiten.

Veel mensen vinden het fijn als ze ook in hun voertuig wat meer privacy hebben. Ook dieven hebben hier last van omdat ze niet kunnen zien wat er in de auto ligt. De kijk van binnen naar buiten is wel goed zichtbaar. Veel mensen voelen zich ook meer op hun gemak wanneer ze het gevoel hebben dat niet iedereen hun voertuig in kan kijken.

3. Vertraging van inbraak.

Wanneer inbrekers in uw auto willen komen slaan ze vaak het raam in. Door de autofolie wordt het lastiger omdat de glasscherven niet gelijk alle kanten opvliegen maar zich tegen de folie wenden.

4. Het interieur in je auto blijft beschermt.

Zonlicht kan er voor zorgen dat het interieur in je auto vervaagt of erg heet wordt. De folie kan dit ook goed voorkomen door de UV reducerende werking.

5. Meer bescherming bij ongevallen.

Helaas in het niet te vermijden dat er zich soms ongevallen voordoen waarbij de ramen kunnen springen. Raamstukken kunnen in sommige gevallen alle kanten opvliegen. De folie houdt zo de glasscherven bij elkaar zodat het u of uw naasten niet kan verwonden.

6. Tegenliggers met fel licht op de weg hinderen minder.

Je herkent het wel tegenliggers met enorm fel licht waardoor je in sommige gevallen bijna niets kunt zien. Door de folie wordt ook de lichtinval van tegenliggers of achter rijdende voertuigen gedimd waardoor u een stuk minder last hebt van fel licht.

7. Het ziet er stijlvol uit.

Het laten blinderen van de autoramen is voor iemand wat graag wilt opvallen met zijn voertuig ideaal. Het ziet er namelijk ook erg stijlvol uit en komt ook wat sportiever over.