Hallo & Welkom!

Wat meer achtergrond over

Wie Zijn We

DH Reclame bestaat nu 10 jaar. Ontstaan uit een overname van PolyPlex Sign & Display en Design Home heeft de eigenaar Hamo Tchilingiryan het bedrijf uitgebouwd tot een grote organisatie met meerdere medewerkers. Het bedrijf heeft grote klanten zoals Tata Steel en Mora uit Maastricht, maar houdt zich erg graag bezig met het midden- en kleinbedrijf.

Het hoofdkantoor en de werkplaats ligt in Maastricht aan de Beatrixhaven en in Geleen ligt een nevenvestiging. Er zijn plannen om op korte nog een nevenvestiging te openen hoger in Limburg. In Maastricht is een showroom aanwezig waar u diverse materialen kunt zien om sneller tot een juiste keuze te komen. U bent van harte welkom.

Al onze medewerker zijn gediplomeerd. Zij hebben hun diploma van de Rooi Pannen uit Tilburg. Deze vakschool leidt al sinds 1967 mensen op en is zeer vooraanstaand in onze sector. Op die manier weet u zeker dat wij een zo goed mogelijk resultaat afleveren. Heeft u een vraag of wilt u gewoon even met iemand om de tafel zitten dan kan iedereen u goed van dienst zijn.

Meer over De Rooi Pannen

HOI

IK BEN

LIANA

Liana,  Administratief medewerkster

EN IK

BEN

HAMO

Hamo Tchilingiryan,  Eigenaar

EN IK

HEET

JETON

Jeton Avdyli, graficus

HOI

IK BEN

LIANA

Liana, Administratief medewerkster

EN IK

BEN

HAMO

Hamo Tchilingiryan,  Eigenaar

EN IK

HEET

JETON

Jeton Avdyli, graficus

Alleen de nieuwste apparatuur

Informeer u over

Onze Prestaties

Grafische mogelijkheden

Klanttevredenheid

Plezier in het werk